22 jarige kapster wint € 9.000 door 5 keer op nummer 22 te gokken

De 22-jarige Roelien Roelofs is een ware roulette winnares. Zij won namelijk tijdens de lockdown maar liefst € 9.000 met roulette bij een online casino. Nadat haar vriend haar alle kneepjes van roulette had geleerd vond ze het tijd om zelf eens een gokje te wagen.

Hoe dat Roelien zoveel geld heeft gewonnen is onduidelijk. Ze beweert zelf dat ze geen strategie heeft gebruikt, maar gewoon veel geluk heeft gehad. Ook vertelde ze ons dat ze 5 keer achter elkaar op nummer 22 had ingezet en daarmee het bedrag had gewonnen. Een gebeurtenis wat vrijwel nooit voorkomt.

Volgens Roelien had ze van haar vriend geleerd om eerst het spel goed te bestuderen. Op die manier zou ze dan een betere keuze kunnen maken op welk nummer geld in te zetten. Echter Roelien koos voor nummer 22 omdat ze op die dag 22 jaar was geworden. Volgens haar moest dat geluk brengen, zegt ze met een brede glimlach. Ik ben nogal een ongeduldig mens en om nou urenlang naar een roulettewiel te moeten staren daar heb ik maar weinig zin in. Die avond bleek inderdaad nummer 22 mijn geluksgetal te zijn. Ik begon die avond met kleine inzetten tussen de € 1 en € 10. Dat bleek echter heel goed te gaan en het moedigde me aan om hogere inzetten te plaatsen.   

Met sommige rondes behaalde ik winst en met andere verlies. Dat leidde ertoe dat ik uiteindelijk steeds maar op hetzelfde nummer ging gokken. Toen ik een kleine winst had behaald zette ik in één keer € 50 in op nummer 22. Die ronde maakte ik een winst € 1.800. Dit herhaalde ik nog 4 keer en won een totaal van € 9.000. Nadat ik de winst op mijn account zag staan ben ik gestopt met spelen. Niet omdat ik het niet leuk meer vond, maar omdat ik letterlijk stond te trillen op mijn benen van de spanning. Ik voelde mijn hart dan ook steeds sneller kloppen en moest echt weer tot mezelf komen.

Uiteraard heb ik meteen mijn vriend opgebeld en ook mijn familie. Ik moest op dat moment even mijn verhaal kwijt. Ik had namelijk nooit verwacht dat mij zoiets zou overkomen, maar het is natuurlijk wel ongelofelijk leuk om het mee te maken.

Het geld ga ik aan goede doelen geven. Er zijn zoveel mensen en vooral kinderen die hulp nodig hebben dat ik daar graag een handje aan mee wil helpen. Op die manier weet ik dan ook dat het geld goed besteed wordt. Voor mij was het spelen gewoon bedoeld om me even met iets anders bezig te kunnen houden. Gewoon even lekker doen waar je zin in hebt, maar dat bleek me dus een leuke winst op te leveren. Met deze winst wil ik nu anderen blij maken. Dus geen nieuwe auto en ook geen nieuwe kleren, maar fijn andere mensen helpen. Daar voel ik me het beste bij.

Kijk hier voor een ander winnaarsverhaal!