Winnaar ontvangt 67.346 euro

Wij van gokverstandig.com willen Jouke hartelijk feliciteren met het winnen van de mega jackpot bij Playclub. De jackpot was deze week maarliefst opgelopen tot een bedrag van €67.346,-. Jouke Biersma uit Overijssel werd donderdag de gelukkige winnaar van deze geldsom. Bij Playclub is al lange tijd niet zo’n hoge jackpot gevallen. We waren daarom erg benieuwd naar het verhaal van de gelukkig winnaar. Vrijdag zijn wij naar Overijssel afgereisd om hier met Jouke te praten over zijn ervaring.

Goedemorgen Jouke, wij, van gokverstandig.com, willen jou allereerst feliciteren met het winnen van deze mega jackpot. Hoe voel je je?

Goedemorgen! Hartelijk bedankt. Ik voel me goed. Het feit dat ik zo veel geld heb gewonnen voelt nog wat onwerkelijk. Ik had nooit mogen hopen dat ik zo veel geld zou verdienen in de online gokwereld. Ik voel me een echte geluksvogel. Toen ik besefte dat ik de winnaar was rende ik direct de woonkamer in om het goede nieuws te vertellen. Mijn vrouw en twee kinderen dachten dat ik een grapje maakte. “Die is helemaal gek geworden!” zeiden zij. Maar al snel hadden ze door dat het absoluut geen grap was!

29-jarige Thijs uit Rotterdam mag zichzelf de gelukkige winnaar noemen

Wat leuk om te horen zeg! Kun je ons vertellen hoe je hebt gewonnen?

Ja, maar mijn strategie houdt ik natuurlijk geheim! Die ga ik zeker nog vaker gebruiken nu dat is gebleken dat die wel degelijk werkt. Ik kan jullie wel vertellen op welke gokkast ik speelde natuurlijk. Dit was Mega Joker, een van mijn favoriete online casino spellen. Ik speelde dit keer met een nieuwe strategie die ik van een vriend van mij heb gehoord. Hij heeft er dus mede voor gezorgt dat ik deze jackpot kon winnen.

Oh dat klinkt spannend! Deze moet je inderdaad zeker niet zomaar vertellen. Weet je al wat je wilt gaan doen met het geld?

Nee en dat doe ik ook zeker niet! Ja ik ga mijn vriend sowieso een heel groot deel schenken. Hij heeft er toch voor een groot deel voor gezorgt dat ik heb gewonnen. Daarnaast wil ik graag mijn huis opknappen. We hebben een vrij oud huis en deze is nodig aan renovatie toe. Hier zal ik dus veel geld aan kwijt zijn. Alles wat ik overblijft gebruik ik om leuke dingen met familie mee te doen. Familie is namelijk het belangrijkste voor mij.

Dat klinkt goed, succes alvast! Ben je van plan om verder te gaan met gokken?

Ja natuurlijk, deze strategie is er zeker eentje om vaker in te zetten. Ik hoop natuurlijk dat ik nog veel vaker hoge bedragen zal winnen.

Dat hopen wij ook voor jou! Wij wensen jou heel veel geluk toe.

Gewilde antwoorden over de digitale gokwereld