Sidewinder Quattro: de spectaculaire gokkast van Stakelogic

Sidewinder Quattro is de fonkelnieuwe gokkast van Stakelogic. Met deze slot kun je op een, twee, drie of zelfs vier gokkasten tegelijk spelen. Vandaar dus de naam Sidewinder Quattro. De Nederlandse spellenmaker kwam al eerder voor de dag met dit soort gokkasten waaronder Arizona Diamonds Quattro en Book of Charms Quattro.

Doordat je met deze slot op vier gokkasten tegelijk kunt spelen wordt de kans op winst enorm vergroot. Naast de kersen, sinaasappels, pruimen en druiven is de gokkast ook voorzien van groene, rode en gele zevens plus een Sidewinder symbool. De Sidewinder Quatrro beschikt daarnaast over een innovatieve multiplier waarmee hoge bedragen gewonnen kunnen worden. De slot ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, maar heeft ook een aantal spectaculaire effecten waaronder een bliksemlicht dat geactiveerd wordt wanneer je winst behaald.

De Sidewinder Quattro is vooral aantrekkelijk voor spelers die van fruitautomaten houden. Lees hieronder wat je van deze spectaculaire gokkast kunt verwachten.slot

Werking van de Sidewinder Quattro gokkast

Voor echt geld gaan spelen is uiteraard heel spannend. Vooral als je dat gaat doen op gokkasten zoals de Sidewinder Quatrro. Wel is het verstandig om vooraf eerst even goed de spelregels van de gokkast door te nemen. Met lukraak geld inzetten loop je namelijk meer kans om snel van je geld af te komen dan dat je winst behaald. Hoewel er niet veel wetenschap voor nodig is om deze slot te begrijpen is het toch goed om de regels te kennen. Zodra je de Sidewinder gokkast geladen hebt kun je kun je een klik geven op het menu linksboven op het scherm. Daar vind je de spelregels, zodat je precies weet met welke winlijnen je winst kunt behalen.

Daarna heb je dan ook de mogelijkheid om zelf te beslissen op hoeveel gokkasten je tegelijk wilt gaan spelen. Deze functie vind je rechtsonder in het scherm. Houd er wel rekening mee dat als je een inzet plaatst en op vier gokkasten tegelijk gaat spelen de inzet automatisch 4 keer verdubbeld zal worden. De inzet kun je bepalen door een klik te geven op de knop met het fiche. Zodra je dat gedaan hebt kun je met de -/+ knoppen van ‘Total Bet’ je inzet verhogen of verlagen. Verder kun je ook de “Turbo Play” activeren. Op die manier speelt de Sidewinder Quatrro dan gewoon door terwijl jij even met iets anders bezig bent.

Zoals we al eerder beschreven kun je de Sidewinder Quatrro met vier gokkasten tegelijk spelen. Het voordeel hiervan is dat de vier gokkasten niet aan elkaar verbonden zijn. Op die manier kun je dus met elke gokkast een andere winst behalen. De inzet die je geplaatst hebt zal echter wel voor alle gokkasten hetzelfde zijn. Het is dus niet zo dat je op een gokkasten € 0,10 in kunt zetten en op een andere € 2,00. De inzetlimiet van Sidewinder Quatrro is minimaal € 0,10 per spin en maximaal € 20,00 per spin.

Verder is deze gokkast voorzien van 5 rollen en 10 winlijnen. Je maakt winst door winnende combinaties te draaien van drie, vier of vijf soortgelijke symbolen. Een winnende combinatie wordt altijd van links naar rechts gelezen. Lukt het je een dergelijke combinatie op je scherm te krijgen? Dan zal je dat een leuke winst opleveren. Bijvoorbeeld, een winlijn met kersen en sinaasappels levert 20 maal je inzet op. Terwijl een winlijn met pruimen en druiven 40 maal je inzet op kan leveren.

De zevens betalen aanzienlijk hogere bedragen uit. Heb je bijvoorbeeld het geluk dat er drie verschillende zevens op je scherm verschijnen geel, rood en groen?  Dan maak je kans op 60, 100 of zelfs 200 maal je inzet. Maar dat is nog niet alles want je hebt ook de kans dat het Sidewinder symbool valt. Met een winlijn van vijf Sidewinder symbolen pak je maar liefst 500 keer je inzet. Dat betekent dat als je € 1 hebt ingezet, een winst kunt maken van maar liefst € 500 per draai!

De meeste Stakelogic gokkasten beschikken ook over Gamble feature. Zodra je een winnende combinatie hebt gemaakt mag je een spelletje spelen waarmee je winst verdubbeld of verviervoudigd kan worden. Het gaat er hier om dat je de behaalde winst op het juiste symbool of kleur van de kaart inzet. Het lastige is natuurlijk als je verliest. Op dat moment kun je namelijk naar de winst fluiten. Het ligt er dus maar net aan hoeveel spanning en adrenaline jij door je lijf wilt jagen en of vrouwe geluk op dat moment aan je zijde staat. Wil je de behaalde winst niet inzetten dan kun je ook gewoon op “Collect” klikken om het geld te innen.

Sidewinder Quatrro feature

De Sidewinder feature is wat deze gokkast zo uniek maakt en wijkt dan ook stevig af van alle andere features die we gewend zijn. Deze kan namelijk zomaar uit het niets opduiken na elke spin waarmee geen winst behaald is.

Zodra de Sidewinder feature op je scherm verschijnt zal deze de rollen van plek verwisselen. Hiermee zal ook de multiplier geactiveerd worden. Dit gaat zo door totdat er een winnende combinatie wordt gemaakt wordt.

De maximale multiplier is 10 maal de behaalde winst. Wat inhoudt dat je dus per winlijn 5000 keer je inzet kunt opstrijken. Dit is ongeveer te vergelijken met de winst die je kunt behalen op gokkasten zoals Book of Dead en Lord of the Ocean. Het enige verschil is dat je met Sidewinder Quatrro niet alleen 5000 keer je inzet kunt winnen, maar dat die ook nog eens 10 keer vermenigvuldigt kan worden. Op die manier maak je dan kans op maar liefst € 50.000,00 per spin. Reden te meer dus om een gokje te wagen op deze unieke gokkast van Stakelogic!

Wat vindt Gokverstandig van de Sidewinder Quatrro?

De Sidewinder Quattro is niet zomaar een fruitautomaat zoals we die normaal gewend zijn. Het leuke van deze gokkast is namelijk de Sidewinder Feature dat je nergens anders tegen zult komen.

Met de progressieve multiplier kunnen winsten behaald worden tot wel € 50.000,00. Wat inhoudt dat als je met vier gokkasten tegelijk gaat spelen, een ziekelijk hoog bedrag kunt pakken van € 200.000,00.

Bovendien beschikt deze gokkast over een uitkeringspercentage van 96,01%. Hiermee is de kans dat je een behoorlijke winst maakt dus ook nog eens vrij groot. Met dit alles in gedachten is het zeker de moeite waard om deze gokkast te spelen. Het zal ons dan ook niets verbazen dat de Sidewinder Quatrro in de nabije toekomst een grote favoriet zal worden.